Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

ΡΑΔΙΟΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Αγαπητοί φίλοι του Θεάτρου στο Ραδιόφωνο γεια σας από την ακριτική και πανέμορφη Σάμο. Η σκέψη μας είναι πάντα κοντά σε όλους εσάς που παρακολουθείτε το blog, και που από το "ίχνος" που αφήνετε, φανερό ή μη, προκύπτει ότι η ραδιοθεατρική παρέα μας έχει μεγαλώσει πάρα πολύ κι απλώσει σε πολλές ηπείρους. Επιτρέψτε μας όμως μήνα Αύγουστο και από την πλεονεκτική θέση αυτών που συνεχίζουν ακόμη τις διακοπές τους, να νοιαζόμαστε περισσότερο τους φίλους μας ,που για διαφορετικούς λόγους βρίσκονται στη βάση τους και στη σκληρή καθημερινότητά τους. Γι' αυτούς τους φίλους " κερνάμε" πολλά έργα και με γρήγορο ρυθμό, ώστε να δροσίσουν οι δύσκολες και ζεστές μέρες τους. Τα δύο νέα έργα που αναβάσαμε θα σας ικανοποιήσουν και γιατί το καστ των ηθοποιών είναι άκρως εκλεκτό. Πρόκειται για τα θεατρικά " Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΣΙΟΝ" και το " ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΜΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ ". Καλή ακρόαση!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ
nikolaskoul

Για τον estragon που περιμένει απάντηση .. επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα η λύση είναι να τοποθετηθεί ο Η/Υ σε σημείο που η κεραία της κάρτας που έβαλε να έχει καλό σήμα. Κακή εγγραφή με παράσιτα, αυξομειώσεις και είσοδο άλλων σταθμών οφείλεται στο κακό σήμα λήψης.
Αν δεν μπορεί να τοποθετηθεί ο Η/Υ σε άλλο σημείο θα μπορούσε να δοκιμάσει με ένα walkman που θα χρησιμοποιηθεί ως ραδιόφωνο και ένα καλώδιο RCA που θα τοποθετηθεί εκεί που μπαίνουν τα ακουστικά και η άλλη άκρη στην είσοδο της κάρτας ήχου.
Θα πρέπει να έχει και κάποιο πρόγραμμα εγγραφής. Εγώ έχω το musicmatch σε παλιά έκδοση γιατί ο Η/Υ έχει Win Millennium. Στις ιδιότητες εγγραφής θα επιλεγεί ως πηγή «Line in»