Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΓΑΛΗΝΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ



Αποτελέσματα Διαγωνισμού Συγγραφής Ραδιοφωνικού Θεατρικού Έργου 2013
Το 3o Βραβείο απονέμεται στον Κυριάκο Ορφανού, για το έργο «Γαλήνια Εκδίκηση». Πρόκειται για ένα καλογραμμένο αστυνομικό έργο, το οποίο έχει ανατροπές και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του ακροατή.

Κύρια πρόσωπα του έργου: Κασσιανός - δραπέτης, Πάρις - παλιός συνεργάτης του δραπέτη, Αλίκη - νεαρή αστυνομικός και κόρη του Πάρη,  Ηγούμενος της Ι. Μονής της περιοχής, Ριμάκ πρώην συγκρατούμενος του δραπέτη.

Υπόθεση: Ο Κασσιανός έχει καταδικαστεί σε ισόβια για ανθρωποκτονία. Κατά την μεταφορά του σε νοσοκομείο βρίσκει ευκαιρία και δραπετεύει. Η αστυνομία ζητώντας πληροφορίες από τους συγκρατούμενους του μαθαίνει ότι ο Κασσιανός πάντα έλεγε πως καταδικάστηκε άδικα και με την πρώτη ευκαιρία θα έπαιρνε εκδίκηση τιμωρώντας πρώην συνεργάτη του που θεωρούσε υπεύθυνο για την σε βάρος του σκευωρία. Η αστυνομία λοιπόν ξεκινά έρευνες σε μια κάπως απομονωμένη περιοχή που οδηγεί στο Βοτανοχώρι .....

Παίζουν οι ηθοποιοί: Λιάνα Χαλκιά, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαρία Παπακώστα, Νικίας Νικολαϊδης, Κίμωνας Αποστολόπουλος, Θανάσης Δρακόπουλος. 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυνατό έργο , ωραίες ερμηνείες. Στο τέλος η μεγάλη ανατροπή !!


Γιώργος
Τσομπανίδης