Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Η ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΜΕΙΖΟΝ



 
Περιπέτειες του πρώην ντετέκτιβ της Scotland Yard Christopher Blaze που πλέον είναι ιδιοκτήτης της εφημερίδας "ΦΥΛΑΚΑΣ".

Υπόθεση: "Μην είστε κορόιδο" είναι ο τίτλος για  το πρόβλημα με τις απάτες που σκαρφίζονται κάποιοι απατεώνες και το οποίο συνεχίζει να αναδεικνύει η εφημερίδα του Christopher Blaze "ΦΥΛΑΚΑΣ".
Ο Smithy, αστυνομικός συντάκτης της εφημερίδας φέρνει στοιχεία για κάποιες περίεργες καταστάσεις που έχει αντιληφθεί μια γνωστή του χορεύτρια στο νυχτερινό κέντρο που εργάζεται.
Η Quini dell'Amore λοιπόν μιλάει για τη δραστηριότητα που έχει αναπτύξει μια άλλη χορεύτρια η οποία αφού βγαίνει με διάφορους πλούσιους κυρίους τους οποίους γνωρίζει στο κέντρο που χορεύει τους πείθει πως ένας γνωστός της ψυχαναλυτής μπορεί να τους χαλαρώσει από το στρες και τα βάσανα της δουλειάς. Όσοι από αυτούς πείθονται να επισκεφτούν τον ψυχαναλυτή αυτό πέφτουν θύματα διάρρηξης.
Ο Christopher Blaze αποφασίζει να υποδυθεί το επόμενο θύμα, όμως το όνομα του είναι γνωστό ακόμα στον υπόκοσμο από την προηγούμενη δραστηριότητα του...

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κώστας Τύμβιος, Γιάννης Παπαιωάννου, Ανδρέας Μακρίδης, Ανδρέας Μούστρας,  Κώστας Παπαμαρκίδης, Θεόδουλος Μωρέας, Νατάσα Μουσουλιώτου, Όλγα Ποταμίτου, Έλλη Κυριακίδου, Γιώργος Ζένιος, Τάσος Τεντελές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: