Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΕΗΒΙΝΤ ΕΛΛΙΣ



Υπόθεση: Ο Andrew Marcee δέχεται στο σπίτι του την επίσκεψη του λοχία Rinkie ο οποίος ενδιαφέρετε να μάθει τα οικονομικά του ιδίου και της γυναίκας του Joyce. Τόσο το σπίτι, η επίπλωση και τα ακριβά γούστα της κυρίας Marcee δεν ταιριάζουν με τις οικονομικές δυνατότητες του Andrew που πουλάει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ο λοχίας θα τον ενημερώσει πως κάποιες επιταγές του χωρίς αντίκρισμα χρησιμοποιήθηκαν για αγορές από ακριβά καταστήματα. Ο Marcee δηλώνει πως είχε χάσει το βιβλιάριο επιταγών αλλά δεν ειδοποίησε την τράπεζα του. Ο λοχίας αποχωρεί αφήνοντας τον να καταλάβει πως είναι ο κύριος ύποπτος για την υπόθεση αυτή.
Αργότερα ο Andrew Marcee συναντά τον φίλο του Roger Sherwin και αφού του λέει τα όσα συνέβησαν ζητάει τη βοήθεια του για να βρει μια νεαρή γυναίκα την Sylla Ramsey που αυτός του την είχε γνωρίσει και πιθανολογεί πως αυτή γνωρίζει που βρίσκεται το βιβλιάριο επιταγών του. Ο Roger τον ενημερώνει αργότερα τηλεφωνικά πως έχει κάποια στοιχεία και δίνουν ραντεβού. Ο Marcee πηγαίνει σε αυτό και ενώ περιμένει ενημερώνεται πως ο φίλος είναι στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο...

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Ζένιος, Νικείας Νικολαΐδης, Όλγα Ποταμίτου, Ανδρέας Ποταμίτης, Τάκης Σταυρινίδης, Ανδρέας Μακρίδης, Έλλη Κυριακίδου, Θάνος Πετεμερίδης, Ανδρέας Μιχαηλίδης.
Ραδιοσκηνοθεσία Τάκη Θωμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: