Greek Radio-Theatre

για όσους αγαπούν το ραδιοφωνικό θέατρο



Όποιος έχει χρόνο και διάθεση θα μπορεί να συμμετέχει όσο και όταν μπορεί ........ η συνέχεια εδώ

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΥ


Υπόθεση: Ο καθηγητής Ηλίας Αβραμίδης ένας άνθρωπος κάποιας ηλικίας με κύρος και λεφτά αλλά απόμακρος και αντικοινωνικός είναι πλέον νεκρός μέσα στο γραφείο του στην σοφίτα του σπιτιού του. Το άψυχο σώμα του βρήκε η οικιακή βοηθός Άντρια Ιβάνοβνα η οποία χωρίς φωνές και υστερίες ανακοίνωσε πως "κάποιος σκότωσε τον κύριο".
Τα πρόσωπα του περιβάλλοντος του είναι η γυναίκα του Ελισάβετ (Σίσσυ) Αβραμίδη 28 χρόνια μικρότερη του, η αδελφή της Θεοδώρα (Ρούλα) Σεπέτη που δεν ενέκρινε τον γάμο της αδελφής της με τον Αβραμίδη, η Αναστασία Αβραμίδη αδελφή του οι σχέσεις με την οποία δεν ήταν καλές, η Λαμπρινή Σωτηρίου ένα κοριτσόπουλου που παρακολουθούσε διαλέξεις του στην Φιλοσοφική Σχολή και στην συνέχεια του είχε γίνει τσιμπούρι και δανειζόταν βιβλία από την βιβλιοθήκη του και ο Χάρης Κομνηνός, νέος, γόης, πρώην φίλος της Ελισάβετ.
Κάποιο από τα πρόσωπα αυτά είναι και ο δολοφόνος τον οποίο πρέπει να ανακαλύψει η Αστυνόμος Λέλα Δεκρή ......

Παίζουν οι ηθοποιοί: Έλενα Δημητρίου, Νάντια Χαραλάμπους, Γαλάτεια Ζήνωνος, Γιώγος Μουσκοβίας, Χαρά Μιχαήλ, Ιωάννα Σαφκάλη, Έλενα Χριστοφή, Σώτος Σταυράκης, Κίμωνας Αποστολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: